veckobrev 47-48

Nu är det roligt på rasterna med bl.a. skranåkning. Alla elever t.o.m. åk.3 måste ha hjälm när de åker i backen. Det finns några lånehjälmar, men det bästa är att ta med sig sin egen välmärkta hjälm.

Eleverna har röstat om hur de pengar som finns kvar från förra årets julshow ska användas och 50% av pengarna, 3000:-, kommer att skickas till musikhjälpen. Det är fantastiskt med så generösa elever! Resten kommer att användas till inköp av lånehjälmar, spadar, skranor m.m.

Biljetter till julshowen ska bokas från måndag 27/11. Biljetterna betalas vid inträdet. Boka senast fredag 1/12. Överblivna biljetter bokas från måndag 4/12.

Eleverna har nu fått hem ett häfte med sångtexter att öva på.

Välkommen till traditionsenligt luciafirande på skolan onsdag 13/12 klockan 8.15. Det är 3-4:an som ansvarar för luciatåget. Alla bjuds på lussefika.

Terminens sista dag blir torsdag 21/12. Alla elever äter lunch och slutar sedan. Eftersom det inte går någon skolbuss den tiden så hoppas vi att era barn kan hämtas. Samåkning rekommenderas.

Matsedel v.46

Mån: Fiskgratäng och potatis

Tis: Pasta med aivarkorv

Ons: Pyttipanna