Veckobrev v.45-46

• Det är dags att kolla att ni har hjälmar till era barn. När det fryser till har vi hjälmtvång på kullen för eleverna i F-åk.3. Vi ser gärna att alla barn har hjälm.
  • Under förra veckan var vi i personalen bl.a. på fortbildning på Umeå universitet. Ett ämne som är aktuellt nu är skola och digitalisering. Inför nästa år införs en delvis ny läroplan där alla skolor ska arbeta med att ge eleverna en ökad digital kompetens. Ett annat aktuellt ämne är att från och med den 1 januari 2017 gäller nya regler om aktiva åtgärder mot diskriminering.
  • Vi har fått möbler från Vännäsby skola. Det är möbler från Bråns skola som har magasinerats och nu skulle köras bort. Vi fick bl.a. fina bänkar som nu står i 5-6:ans klassrum.

Matsedel v.46

Mån: Lasagne

Tis: Korv stroganoff och ris

Ons: laxfilé och potatis