Veckobrev v.46-47

Vi påminner om att det är familjerna Ruthström-Lindberg (Joel, Jonna), Lindahl (Alexsander), Lee (Cassandra, Alexander) och Lahti (Signe) som är skolföräldrar och ansvarar för fika m.m. på vår julshow. Mer info finns i skolförälderpärmen som står i kopieringsrummet.

När det gäller årets julshow onsdag 6/12 blir det två föreställningar, 13.00 och 18.00. Biljetter kan börja bokas måndag 27/11. Inträdet kostar 60:- för alla över 18 år och då ingår fika. Biljetterna betalas vid inträdet och man kan betala med kort. På kvällen finns det ca 3-4 platser/familj men på dagen finns det ”obegränsat” med platser. Ring/maila er bokning senast fredag 1/12. Överblivna biljetter bokas från måndag 4/12. Intäkterna går direkt till skolans elever och de kommer själva få bestämma vad pengarna skall användas till.

Välkommen till traditionsenligt luciafirande på skolan onsdag 13/12 klockan 8.15. Det är 3-4:an som ansvarar för luciatåget. Alla bjuds på lussefika.

Matsedel v.46

Mån: Korvgryta och potatis

Tis: Cowboysoppa och bröd

Ons: Pastagratäng och kyckling