veckobrev v.49-50

Ett JÄTTESTORT TACK till alla våra elever för en fantastisk julshow! Ni är bara bäst! Tack också till er föräldrar som fixat och donat med rekvisita och till er skolföräldrar som ordnade med fika, jultomte m.m.

Tack också till Ibrahim Abdullah som förra veckan gjorde sin praktik här.

Välkomna till luciafirande på skolan onsdag 13/12 klockan 8.15. Det är 3-4:an som ansvarar för luciatåget. Alla bjuds på lussefika. Efter luciafirande på skolan åker luciatåget till Dooria för att lussa där. De som är med i luciatåget behöver ha med sig sina kläder senast tisdag. Tärnorna och lucia ska ha elektriska ljus och de som har egna tar med sig dem. Skolan har några för utlåning.

Nu finns lössen också hos oss på skolan. Det räcker inte att bara kamma en gång och sedan behandla. Kamma varje dag och behandla fler gånger är det som gäller.

Eleverna får kompledigt efter sin fina insats på julshowens kvällsföreställning och terminens sista dag blir därför torsdag 21/12. Alla elever äter lunch och slutar sedan. Eftersom det inte går någon skolbuss den tiden så hoppas vi att era barn kan hämtas. Samåkning rekommenderas.

Matsedel v.49 – önskevecka

Mån: Hamburgare med bröd